Menu Sluiten

Ondersteuning Ict Bedrijf

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Netflow

Netflow staat voor efficiënte IT-oplossingen op maat van de KMO. U wil met uw bedrijf naar de cloud of hebt liever uw infrastructuur op een locatie die u zelf kan beheren? We zetten de geschikte technologieën in zodat uw KMO zich optimaal kan focussen op haar business activiteit.

Open de deur naar de digitale revolutie
Optimaal profiteren van de digitale revolutie en een betere klantbeleving begint bij een diepgaande analyse van de informatiestromen binnen uw bedrijf. Benieuwd naar de beste document solutions om jouw bedrijf te digitaliseren? Contacteer Netflow  vandaag nog voor een uitgebreide audit.

Onze diensten

Managed services contracten
Uw managed services contract voor een vaste maandelijkse kost? Of liever werken met credits? Het kan allemaal. Voor iedere KMO heeft Netflow een gepaste formule. U kiest en wij adviseren u hierbij!
Lees meer

KMO cloud oplossingen
Van Office 365 tot cloud backup. Hier ontdekt u alle cloud oplossingen van Netflow.
Lees meer

IT-service desk
Geen IT-probleem te moeilijk voor onze IT-service desk. Altijd bereikbaar tijdens de kantooruren en mogelijkheid voor 24/7 ondersteuning. Uw probleem wordt snel en efficiënt opgelost.
Lees meer

IT-veiligheid
Netflow beheert de volledige bescherming van uw omgeving, zodat u te allen tijde kan blijven werken. Dit omvat onder meer antivirus, EDR, firewall, monitoring, back-up, business continuiteit, recovery,…
Lees meer

IT-monitoring
Ingrijpen voor er zich een probleem voordoet in uw IT-infrastructuur, dat is waar we bij Netflow naar streven. Via proactieve monitoring zorgen we ervoor dat uw systemen up and running zijn…. en blijven.
Lees meer

01248430124843

More info

tags: Managed Services – Managed Print Services – Printing Oplossingen – Print Oplossingen – Prijs Per Print – 

Wenst u meer info over ondersteuning ict bedrijf kijk dan vlug op https://www.netflow.be/ | Ondersteuning Ict Bedrijf

It Services | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ondersteuning ict bedrijf

skip to content home over ons producten contact vacatures ondersteuning homeadmint falcon automation biedt een complete service voor uw volledige ict. Van nieuwe projecten tot ondersteuning van uw bestaande infrastructuur integratie van standaardsoftware tot applicaties op maat. Al meer dan jaar staat falcon automation klaar om samen met u de meest efficinte en duurzame ictoplossing voor uw bedrijf te garanderen. Activiteiten ictinfrastructuur installatie en configuratie van netwerkapparatuur virtualisatie serverpark implementatie en beheer windows server installatie en onderhoud pcs backupoplossingen cameraprojecten cloudoplossingen migratie office migratie webhosting software ontwikkeling van maatsoftware windows applicaties .

home over ons nieuws jobs contact disclaimer software ict producten diensten events opleidingen ondersteuning select page ict producten diensten naast robuuste software voorzien wij lokale besturen van de nodige hardware en alle technische installaties. Van pcs tot servers over switchen naar firewalls en terug. Wij zorgen voor de levering de installatie en het onderhoud ondersteuning ict bedrijf zijn in trek al jarenlang is de afdeling ict producten en diensten een betrouwbaar aanspreekpunt voor ict infrastructuur en bijhorende diensten. We werken al sinds de oprichting van cevi hoofdzakelijk in de lokale publieke sector en kennen daardoor als geen ander de uitdagingen en wensen van onze klanten. We werken steeds met technologien die.

Informatie over Ondersteuning ict bedrijf

menu we re glad to carry your ict weight … Vacatures competenties referenties blog nieuws ons team evenementen home referenties referenties bruvatex algemene ict ondersteuning amp qlik sense rapportering met het grootste gemak je verkoopcijfers consulteren the staff helpt bruvatex bij de implementatie en ondersteuning van qlik sense. Met qlik sense kan men op diverse categorieeumln data analyseren. Naast het filteren op hoofdcategorieeumln is het mogelijk om nog dieper in detail te analyseren. Bv verkoop bekijken van een specifiek kleur of dessin. Dankzij de kracht en het gebruiksgemak van deze tool maakt men dagelijks gebruik van qlik sense bij bruvatex. Bruvatex is een textielbedrijf die zich in de woelige decennia heeft kunnen handhaven als toonaangevend bedrijf. Hiervoor is de inzet van informatica een onontbeerlijk onderdeel en investering Het voorruitzicht van ondersteuning ict bedrijf Daarom heeft de firma bruvatex beroep gedaan op de kennis en ervaring van the staff solutions o.a. In de textielwereld om hen bij te staan in het nemen van belangrij.